Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIA LAMBIS APARTMENTS


Descriere

Maria Lambis se află printre palmieri, la 100 de metri de plaja Stalis și oferă piscină și restaurant. Acesta oferă cazare în regim self-catering, cu balcon cu vedere la Marea Creta sau la grădină sau la munte, după disponibilitate. Wi-Fi gratuit este disponibil în zonele publice.
Localizare

Aeroportul Internațional Heraklion se află la 28 km.

Facilitati Hotel

Micul dejun, prânzul și cina sunt serviți la restaurantul tradițional care pregătește preparate cretane. Băuturi și mese ușoare sunt oferite la snack-barul de la piscină.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa de soare care oferă șezlonguri și umbrele gratuite. Există o sală comună cu TV prin satelit. Seara cretină cu vin local, muzică și dans sunt ocazionale.

Wi-Fi gratuit este disponibil în zonele publice.

Facilitati Camere

Toate unitățile de la pensiunea Maria Lambis au o chicinetă cu plite de gătit, frigider și ceainic electric. Toate spațiile de cazare cu aer condiționat includ, de asemenea, o zonă de luat masa și un loc de relaxare.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !