Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nikos Apartments Stalis

de la
506  435 
Tarif / persoana
* perioada 20.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 150 de metri de plaja Stalis, Nikos Apartments are o piscină cu formă neregulată, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea oferă unități de cazare în sistem self-catering și găzduiește un snack bar amplasat lângă piscină. La câțiva pași de proprietate se pot găsi taverne locale și cafenele.

Localizare

Personalul poate aranja închirieri auto, iar oaspeții pot explora orașul plin de viață Malia, situat la 5 km. La 10 minute de mers cu mașina se găsește un parc acvatic și un teren de golf. Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la aproximativ 30 km.

Facilitati hotel

Nikos Apartments oferă un mic dejun englezesc complet. La snack barul de la piscină se oferă mese ușoare, preparate la grătar și plăcinte. Săptămânal se organizează seri cu grătar.

Facilitati camera

Toate apartamentele au balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la Muntele Mochos. Acestea sunt prevăzute cu pardoseală cu gresie și chicinetă bine utilată. Băile private au duş şi uscător de păr. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu TV de 80 cm.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !