Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
427  410 
Tarif / persoana
* perioada 20.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Spiros-Soula Family Hotel & Apartments este situat în satul Lygaria, pe coasta de nord a prefecturii Heraklion, în centrul insulei Creta. Priveliștea uimitoare a mării albastre, camerele spațioase, bucătăria delicioasă și ospitalitatea cretană autentică sunt cheia succesului acestui loc unic. Indiferent dacă doriți să petreceți vacanțe romantice cu partenerul dvs., să explorați întreaga Creta cu familia sau pur și simplu să vă relaxați în liniște și pace de unul singur, la Spiros-Soula veți găsi tot ceea ce căutați. În orice moment suntem acolo pentru dumneavoastră.

Localizare

Spiros-Soula Apartments este o proprietate de familie situată în Lygaria, la doar 18 km de orașul Heraklion și la 20 km de aeroportul din Heraklion.

Facilitati hotel

 Oferă o grădină de 8000 m² și o piscină mare, cu zone separate pentru adulți și pentru copii. Barul-restaurant cu o vedere minunată la mare servește un mic dejun cretan autentic, precum și numeroase specialități tradiționale de casă la prânz și cină.

Spiros-Soula oferă transfer cu microbuzul la plajă, unde oaspeții se pot bucura de apa cristalină din Lygaria. Este disponibil acces WiFi gratuit și există parcare gratuită la proprietate.

Facilitati camera

Fiecare cameră are balcon cu vedere panoramică la Golful Agia Pelagia, la munții dimprejur, la piscină și la grădină. Fiecare unitate de cazare oferă aer condiționat, TV prin satelit, frigider și baie privată cu duș.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie