Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
486  466 
Tarif / persoana
* perioada 27.06.2024 - 04.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Violetta este situat în Amoudara, la doar 150 de metri de plajă. Proprietatea este înconjurată de o grădină cu palmieri și oferă camere cu balcon și o piscină cu terasă cu șezlonguri.
Localizare

Hotelul Violetta se află la doar 5 km de Heraklion și la 8 km de Aeroportul Heraklion. Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Autobuzul spre Aeroportul Heraklion oprește chiar vizavi de hotel.

Facilitati Hotel

Pergola, taverna hotelului, servește mâncăruri cretane și italiene, gătite într-un cuptor tradițional cu lemne. Barul de la piscină oferă diverse băuturi.

Facilitati Camere

Studiourile și camerele luminoase și aerisite includ au baie privată cu apă caldă nonstop. Unitățile sunt dotate cu aer condiționat, iar unele au chicinetă utilată cu frigider. În zonele publice ale hotelului se oferă acces WiFi gratuit.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie