Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1579 
Tarif / persoana
* perioada 04.11.2024 - 11.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Fairmont Doha se găsește în Doha, la aproximativ 3,4 km de Lagoona Mall, și are serviciu de concierge, camere fără alergeni, o terasă, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un bar. Acest hotel de 5 stele oferă un club pentru copii și room-service. Proprietatea are o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului, o piscină interioară, un centru de fitness și o grădină.

Localizare

Fairmont Doha se află la 3,7 km de Doha Golf Club și la 6,5 km de Centrul Expozițional Qatar Intl.

Facilitati Hotel

O terasă, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un bar. Acest hotel de 5 stele oferă un club pentru copii și room-service. Proprietatea are o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului, o piscină interioară, un centru de fitness și o grădină. La Fairmont Doha este disponibil în fiecare dimineață un mic dejun american. Acest hotel are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria franţuzească, indiană și din Orientul Mijlociu. La cerere, sunt disponibile și preparate halal.

Facilitati Camere

Acest hotel oferă camere cu aer condiționat, birou, cafetieră, cutie de valori, televizor cu ecran plat și baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Fairmont Doha, camerele au lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !