Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fraser Suites Doha


Descriere

Situat în Doha, la 1,1 km de Muzeul Național din Qatar, Fraser Suites Doha oferă cazare cu o piscină pe acoperiș, parcare privată gratuită, un centru de fitness și un lounge comun. Acest aparthotel de 5 stele oferă o recepție deschisă nonstop și un lift. Unitatea de cazare pune la dispoziție o cadă cu hidromasaj, facilități de spa, un restaurant pentru familii și WiFi gratuit.

Facilitati camera

Unitățile de la aparthotel au intrare privată și sunt izolate fonic, astfel încât oaspeții se pot bucura de un sejur liniștit. Unele dintre unități includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o bucătărie complet echipată cu mașină de spălat vase și o baie privată cu bideu și halate de baie. Toate unitățile de la aparthotel au aer condiționat și un birou.

Facilitati hotel

În fiecare dimineață, la aparthotel sunt disponibile opțiuni de mic dejun tip bufet și continental, cu specialități locale, produse de patiserie proaspete și clătite. La fața locului există o cafenea.
 
Oaspeții au la dispoziție o varietate de pachete de wellness pentru a se revigora la fața locului. Pentru oaspeții cu copii, Fraser Suites Doha oferă o poartă de siguranță pentru copii.

Localizare

Punctele de interes populare din apropierea unității de cazare includ Palatul Regal Diwan Emiri, Parcul MIA și Al Rawnaq Trading Center.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !