Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Doha The Pearl Hotel

de la
954  949 
Tarif / persoana
* perioada 17.03.2025 - 24.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hilton Doha The Pearl se află în Doha și oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, o terasă la soare cu o piscină, un restaurant și un centru de fitness. Proprietatea se află la 1,9 km de Lagoona Mall și la 5,6 km de Centrul Internațional de Expoziții din Qatar și oferă o zonă de plajă privată, precum și un bar. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, un club pentru copii și schimb valutar.

Localizare

Hilton Doha The Pearl se află în Doha. Se află la 1,9 km de Lagoona Mall și la 5,6 km de Centrul Internațional de Expoziții din Qatar.

Facilitati Hotel

O piscină, un restaurant și un centru de fitness. Proprietatea are o zonă de plajă privată, precum și un bar. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, un club pentru copii și schimb valutar.Micul dejun este disponibil în fiecare dimineață și include opțiuni de tip bufet, continental și complet englezesc/irlandez.Hilton Doha The Pearl oferă cazare de 5 stele cu saună și loc de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu baie privată, iar anumite unități de la complex au și o zonă de relaxare. Unitățile vor pune la dispoziția oaspeților un cuptor.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !