Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Salwa Beach Resort & Villas

de la
1243  1205 
Tarif / persoana
* perioada 09.12.2024 - 16.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu o recepție deschisă nonstop, această proprietate pune la dispoziția oaspeților un restaurant, un parc acvatic și o piscină în aer liber. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, un bancomat și schimb valutar.

Localizare

Acest resort se află în Abu Samra, chiar pe plajă.

Facilitati Hotel

În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri. Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu amenajat pentru copii. Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar.

Facilitati Camere

Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat.. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size”, de un pat „King size” sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. în spațiile de cazare există un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. De asemenea, există și o mașină de spălat, un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Telefonul, televizorul, DVD player-ul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !