Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Royal Meridien Doha

de la
1073  1040 
Tarif / persoana
* perioada 21.10.2024 - 28.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Doha, la 6,8 km de Doha Golf Club, Le Royal Méridien Doha oferă check-in și check-out expres, camere, o terasă, WiFi gratuit și un bar. Punând la dispoziție un restaurant, proprietatea are, de asemenea, biciclete gratuite, precum și o saună și o cadă cu hidromasaj. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, un club pentru copii și schimb valutar.

Localizare

Stadionul Qatar Sports Club se află la 12 km de Le Royal Méridien Doha, iar Palatul Regal Diwan Emiri este la 16 km.

Facilitati Hotel

O terasă, WiFi gratuit și un bar. Oferind un restaurant, proprietatea are, de asemenea, biciclete gratuite, precum și o saună și o cadă cu hidromasaj. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților room service, un club pentru copii și schimb valutar.La proprietate se poate savura un mic dejun tip bufet, continental sau vegetarian.Cazarea oferă cazare de 5 stele cu o piscină interioară.

Facilitati Camere

Toate unitățile de la hotel sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu bideu, halate de baie și papuci. Fiecare cameră este dotată cu un fierbător de apă, iar unele camere vă vor pune la dispoziție o bucătărie cu minibar, cuptor și aragaz. La Le Royal Méridien Doha, camerele au lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !