Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mandarin Oriental, Doha

de la
1752  1699 
Tarif / persoana
* perioada 21.10.2024 - 28.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu o piscină în aer liber și un centru de fitness, Mandarin Oriental, Doha este situat în centrul orașului Msheireb Downtown Doha. Proprietatea are o terasă, precum și un bar. Restaurantul intern servește preparate din bucătăria mediteraneană.

Localizare

Souq Waqif se află la 1,6 km de cazare, iar cartierul de afaceri este, de asemenea, în apropiere. Aeroportul Internațional Hamad se află la 14,5 km.

Facilitati Hotel

Oferind o piscină în aer liber și un centru de fitness. Proprietatea are o terasă și un bar. Restaurantul intern servește preparate din bucătăria mediteraneană. Mandarin Oriental, Doha oferă o serie de facilități de wellness, inclusiv o cadă cu hidromasaj, o saună și o piscină interioară.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aparat de cafea, cadă, articole de toaletă gratuite și birou. Camerele sunt dotate cu un fierbător de apă și o baie privată cu duș și uscător de păr, iar unele camere includ o bucătărie. Unitățile au o zonă de relaxare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !