Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marriott Executive Apartments City Center Doha

de la
874  869 
Tarif / persoana
* perioada 04.11.2024 - 11.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, o terasă la soare cu piscină, biciclete gratuite și un centru de fitness, Marriott Executive Apartments City Center Doha este situat în Doha. Acest hotel de 4 stele oferă o experiență spa, cu saună și piscină interioară. Proprietatea pune la dispoziție o parcare privată gratuită și oferă un serviciu de transfer plătit de la aeroport.

Localizare

Stadionul Qatar Sports Club este la 3,9 km de hotel, iar Centrul Internațional de Expoziții din Qatar se află la 4,9 km de proprietate.

Facilitati Hotel

O terasă, piscină, biciclete gratuite și un centru de fitness, acest hotel de 4 stele oferă o experiență spa, cu saună și piscină interioară. Există o parcare privată gratuită. La proprietate se poate savura un mic dejun continental, vegetarian sau halal.

Personalul de la recepție vorbește arabă, engleză, franceză și hindi.

Facilitati Camere

Aer condiționat, living, bidet, halat, papuci, canapea, scaun, seif în cameră, contra cost, birou cu priză electrică, fier și masă de călcat, mașină de spălat și uscător, cafetieră/ceainic, frigider, cuptor cu microunde, telefoane, internet wireless gratuit, cablu/satelit internațional.

 

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !