Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADISSON BLU HOTEL, DOHA

de la
744  739 
Tarif / persoana
* perioada 04.11.2024 - 11.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel de 5 stele, situat în inima cartierului comercial din Doha, are o piscină în aer liber și un club de sănătate, precum și peste 14 restaurante și baruri. Este disponibil WiFi gratuit.
Localizare

Radisson Blu se află la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hamad. Puteți lua legătura cu hotelul pentru a rezerva un serviciu de transfer gratuit de la aeroport la hotel, disponibil din oră în oră.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber și un club de sănătate, precum și peste 14 restaurante și baruri. Este disponibil WiFi gratuit.Radisson Blu Hotel, Doha oferă o gamă largă de servicii de masaj, inclusiv masaje corporale complete, tratamente faciale și o saună. Există, de asemenea, o sală de gimnastică modernă dotată cu echipamente cardiovasculare de ultimă generație și 3 piscine.

Oaspeții hotelului Radisson Blu se pot bucura de mâncăruri indiene autentice la Bombay Balti sau pot mânca paste și pizza la The Italian Job. Mesele pot fi servite în interior sau în aer liber.

Facilitati Camere

Camerele luxoase de la Radisson Blu Hotel, Doha sunt decorate cu un decor modern-contemporan și elegant, cu teme arabe, japoneze sau indiene. Acestea includ lenjerie de pat de lux, TV prin satelit și o baie privată elegantă.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !