Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Qetaifan Island North Doha

de la
1575  1528 
Tarif / persoana
* perioada 21.10.2024 - 28.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Doha și cu Lagoona Mall, la care se poate ajunge la mai puțin de 10 km, Rixos Premium Qetaifan Island North oferă servicii de concierge, camere fără alergii, o terasă, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un bar. Acest hotel de 5 stele oferă o experiență spa, cu saună și cadă cu hidromasaj. Hotelul are o piscină în aer liber, centru de fitness, divertisment de seară și un club pentru copii.
Localizare

Doha Golf Club se află la 10 km de Rixos Premium Qetaifan Island North, iar Centrul Internațional de Expoziții din Qatar este la 9 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Hamad International, situat la 16 km de hotel.

Facilitati Hotel

Servicii de concierge, camere anti-alergice, o terasă, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un bar. Acest hotel de 5 stele oferă o experiență spa, cu saună și cadă cu hidromasaj. Hotelul are o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment de seară și un club pentru copii.
Micul dejun zilnic oferă opțiuni de tip bufet, continental sau vegetarian. La unitatea de cazare veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria franceză, mediteraneană și Steakhouse. De asemenea, se pot solicita opțiuni vegetariene, halal și vegane.

Personalul de la recepție vorbește afrikaans, arabă, azeră și bielorusă.

Facilitati Camere

Hotelul va pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat care oferă un birou, un aparat de cafea, un minibar, un seif, un TV cu ecran plat, un balcon și o baie privată cu bideu. Fiecare cameră este dotată cu un ceainic electric, în timp ce anumite camere conțin un patio, iar altele oferă, de asemenea, vedere la oraș. La Rixos Premium Qetaifan Island North, camerele au lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !