Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ritz-Carlton Sharq Village, Doha

de la
1191  1155 
Tarif / persoana
* perioada 10.03.2025 - 17.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sharq Village&Spa, a Ritz-Carlton Hotel este o proprietate de lux, situată la malul mării, cu vedere la golful Doha. Acest complex retras are 174 de camere, arhitectură arabă autentică și dotări și facilități moderne. Construit pe o porțiune de 350 de metri de litoral, complexul pune la dispoziție o piscină infinită cu suprafața de 1400 mp, precum și un centru mare de wellness.

Localizare

Aeroportul Internațional Hamad se află la 10 minute de mers cu mașina, iar oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de o piscină infinită cu suprafața de 1400 mp, precum și un centru mare de wellness. Centrul spa cu suprafața de 6500 mp pune la dispoziție o ofertă generoasă de terapii cosmetice și masaje. Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile confortabile din zona de relaxare iluminată cu felinare sau la hamam și saună. De asemenea, hotelul oferă o piscină umbrită pentru copii, o grădină și activități zilnice pentru copii la Ritz Kids Club. Oaspeții se pot bucura de băuturi răcoritoare și de gustări creative la Al Seef, la barul și la cafeneaua de la piscină sau de captivantul stil modern al deliciilor persane la restaurantul Parisa, cu vedere la mare și la Golful Doha, pentru experiențe memorabile într-o atmosferă elegantă și rafinată. Restaurantul cu mâncăruri la grătar Al Liwan oferă diverse mese tip bufet cu preparate din diferite bucătării, de la mâncăruri libaneze la fructe de mare și opțiuni de brunch.

Facilitati Camere

Camerele de la Sharq Village au decor oriental, ornamente din lemn și pat cu baldachin. Acestea oferă balcon privat cu vedere la satul-complex sau la golful Doha. Baia cu marmură include cadă adâncă și duș cu efect de ploaie.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !