Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WYNDHAM GRAND DOHA WEST BAY BEACH

de la
992  989 
Tarif / persoana
* perioada 04.11.2024 - 11.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Wyndham Grand Doha West Bay Beach se află în Doha, la 4,5 km de Stadionul Qatar Sports Club, și pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit, room-service și un serviciu de concierge. Acest hotel se află la 4,6 km de Centrul Expozițional Qatar Intl și la 6,5 km de Lagoona Mall.
Localizare

Wyndham Grand Doha West Bay Beach se află la 7 km de Palatul Regal Diwan Emiri și la 8,5 km de Doha Golf Club.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, un centru de fitness, o terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit, room-service și un serviciu de concierge. Oaspeții pot savura zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. La Wyndham Grand Doha West Bay Beach veți găsi un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria locală și internaţională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal. Acest hotel oferă facilități precum un centru de afaceri, o saună și o cadă cu hidromasaj. Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de afrikaans, arabă, azeră și engleză britanică, vă poate ajuta să vă organizați sejurul.

Facilitati Camere

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un birou, o cafetieră, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Wyndham Grand Doha West Bay Beach, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !