Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Khoory Hotel Apartments


Descriere

Al Khoory Hotel Apartments Al Barsha (proprietate cunoscută anterior sub numele Coral Al Khoory Hotel Apartments) se află în cartierul Al Barsha din Dubai, în apropiere de Ski Dubai. Oferă suite mari, confortabile, elegante și bine dotate, care beneficiază de servicii hoteliere.

Localizare

Al Khoory Hotel Apartments Al Barsha se află la doar 10 minute de mers pe jos de renumitul centru comercial Mall of the Emirates. Zonele Internet City, Media City și Knowledge Village sunt situate la mică distanță de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot relaxa în piscina în aer liber a hotelului sau la saună și pot face mișcare la sala de sport. De asemenea, pot să savureze o gustare delicioasă sau o băutură la restaurantul hotelului.

Facilitati Camere

Oferă suite mari, confortabile, elegante și bine dotate, care beneficiază de servicii hoteliere. Fiecare suită de la Al Khoory Hotel Apartments Al Barsha include o baie și facilități moderne de bucătărie.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !