Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND MILLENNIUM BUSINESS BAY

de la
787  763 
Tarif / persoana
* perioada 31.08.2024 - 07.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Dubai, Grand Millennium Business Bay are piscină în aer liber, centru de fitness și terasă. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție bar și camere cu aer condiționat și baie privată. Camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit.
Localizare

Dubai Aquarium & Underwater Zoo se află la 5 km de Grand Millennium Business Bay, iar Dubai Mall este tot la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Dubai, la 17 km de hotel.

Facilitati Hotel

Proprietatea oferă mic dejun tip bufet, continental sau american în fiecare dimineață. Restaurantul hotelului este specializat în preparate din bucătăria internațională.

Facilităţile spa şi de wellness includ cadă cu hidromasaj şi saună. Zona este potrivită pentru ciclism, iar acest hotel de 5 stele oferă serviciu de închirieri mașini.

Facilitati Camere

Unitățile hotelului au zonă de relaxare. Grand Millennium Business Bay oferă anumite camere cu vedere la râu și fiecare cameră este dotată cu o cafetieră. De asemenea, camerele includ birou şi fierbător.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !