Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MENA ApartHotel

de la
991  961 
Tarif / persoana
* perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

MENA ApartHotel MENA ApartHotel Albarsha At The Mall oferă unități de cazare spațioase pe agitata Sheikh Zayed Road, chiar lângă Mall of the Emirates. Oaspeții pot sta într-un studio sau într-un apartament cu unul sau două dormitoare, toate cu bucătărie.

Localizare

MENA ApartHotel MENA ApartHotel Albarsha At The Mall se află la 10 minute de mers pe jos de cea mai apropiată stație de metrou și la mică distanță de Dubai Convention Centre și Media City. Acesta se află la 1 minut de mers pe jos de restaurante și baruri locale și oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul spre și de la Outlet Mall, Al Ain Road.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot bucura de restaurantul Masa Turkish Eatery din incintă. La restaurantul Masa este disponibilă o opțiune de mic dejun continental.

Facilitățile de agrement de la hotel includ o piscină pe acoperiș, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness.

Facilitati Camere

Fiecare unitate este decorată în stil contemporan și este dotată cu aer condiționat, un dulap, o zonă de relaxare și un TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !