Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NH The Palm

de la
693  689 
Tarif / persoana
* perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

NH Hotel Apartments este o colecție uimitoare de apartamente de hotel de vânzare în Dubai. Uimitorul hotel se mândrește cu o abundență de facilități și, de asemenea, cu vederi minunate la mare, la Marina Skyline, la Dubai Eye, precum și la Burj Al Arab. Acest proiect include un turn nordic și unul sudic. Există, de asemenea, o piscină infinită uimitoare care face legătura între cele 2 turnuri. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET!

Localizare

Seven Palm este amplasat pe trunchiul Palm Jumeirah, vizavi de Nakheel Mall și lângă hotelul DUKES The Palm; rezidenții vor avea de unde alege în ceea ce privește opțiunile de luat masa și de divertisment.

Seven Palm oferă priveliști uluitoare la Oceanul Arabiei, la orizontul Marina, la emblematicul Burj Al Arab și la Dubai Eye.

Facilitati Hotel

Proprietatea are 14 etaje cu 227 de camere și apartamente.  Facilitățile includ mai multe restaurante și baruri, trei săli de tratament spa, un club pentru copii și patru săli de ședințe. Pentru cei activi, va exista o sală de sport complet echipată cu cele mai noi echipamente. În plus, hotelul găzduiește o spectaculoasă piscină infinită pe acoperiș, creând locul perfect pentru "Insta".

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !