Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
829 
Tarif / persoana
* perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Dubai, această proprietate de 5 stele oferă piscină interioară, 2 piscine în aer liber, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Sls Dubai Hotel & Residences includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Sls Dubai Hotel & Residences sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit. Un minibar și o mașină pentru preparare cafea sau ceai se află în fiecare cameră. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Camerele au balcon cu vedere la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Sls Dubai Hotel & Residences oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Preparate din bucătăria mediteraneeană și italiană sunt preparate zilnic. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice. În cadrul proprietății există și o cafenea care servește specialități din cafea și diverse delicatese.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Pentru cei interesați proprietatea oferă tratamente faciale și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 2 piscine exterioare unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 9,7 km.

Cele mai apropiate atracții de Sls Dubai Hotel & Residences sunt: Souk Al Bahar - 2,0 km, Fântâna din Dubai - 2,0 km, Burj Khalifa - 2,3 km.


Restaurante:
Fi'lia Dubai - Bucătărie: italiană, mediteraneană, Meniu: à la carte
Carna by Dario Cecchini - Bucătărie: preparate din carne, Meniu: à la carte
Privilege - Bucătărie: snacks, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Cafenea
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
3 restaurante
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Fitness
Masaj - cu plata
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Mic dejun tip bufet
Halat de baie, papuci
Tratamente corporale - cu plata
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
2 piscine exterioare
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de fitness
Piscină cu vedere panoramică
Cameră pentru bagaje
Sală de conferințe - cu plata
Piscină interioară
Saună
Vedere la oraș
Mochetă
Baie cu cadă

Locatie