Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ancient Sands Golf Resort and Residences

de la
880  845 
Tarif / persoana
* perioada 23.08.2024 - 30.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe superba riviera egipteană a Mării Roșii, într-o poziție înaltă, Ancient Sands Resort oferă o combinație unică de apartamente și camere de hotel, toate cu vedere incredibilă la mare, la terenul de golf, la lagune și la munții de coastă. Aeroportul Internațional Hurghada se află la doar 30 de minute de mers cu mașina.

Localizare

Aeroportul Internațional Hurghada se află la doar 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Recepția este disponibilă nonstop, iar echipa noastră vă stă la dispoziție în orice moment. Cinci piscine, inclusiv margini infinite rafinate pentru a optimiza priveliștile, sunt punctate prin stațiune pentru uzul rezidenților și al oaspeților. Un salon de înfrumusețare și o sală de gimnastică sunt disponibile pentru oaspeții complexului. Primele 9 găuri ale terenului de golf sunt deschise.

Popularul restaurant Piazza, care oferă o bucătărie internațională, se află în inima stațiunii și este deschis pentru prânz, în timp ce cafeneaua Crumbs Café, deschisă recent, oferă pâine proaspăt coaptă, cafele prăjite și patiserie de savurat.

Ancient Sands este baza perfectă pentru a explora uimitorul oraș stațiune El Gouna, care oferă o multitudine de activități, de la kite-surfing și scufundări, la cumpărături, golf, înot, spa și multe altele.

Facilitati Camere

Toate suitele au aer condiționat, WiFi, TV cu ecran plat, bucătărie complet echipată, zonă de lounge, baie privată și balcon sau terasă cu vedere incredibilă. La proprietate se oferă, de asemenea, servicii zilnice de menaj.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !