Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGIC BEACH HOTEL HURGHADA

de la
567  544 
Tarif / persoana
* perioada 21.06.2024 - 28.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind vedere panoramică la Marea Roșie, Magic Beach Hotel Hurghada este situat în zona Hellal. Are piscină în aer liber, o plajă privată și o galerie comercială. Există o echipă profesionistă care poate organiza activități de snorkelling și pescuit.

Localizare

Centrul orașului, cu o mulțime de restaurante și magazine, se află la 10 minute de mers cu mașina de Hotelul Magic Beach. Aeroportul Internațional din Hurghada este la 20 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Are piscină în aer liber, o plajă privată și o galerie comercială. Există o echipă profesionistă care poate organiza activități de snorkelling și pescuit. Restaurantul principal al hotelului servește bufet internațional în fiecare zi la toate cele 3 mese, iar restaurantul și barul Paradise oferă specialități à la carte și băuturi. La barul de pe plajă, care are vedere la țărm, oaspeții pot savura cocktailuri alcoolice și nealcoolice. Oaspeții pot face antrenamente energizante la sala de sport cu dotări complete. Pentru relaxare, centrul spa al hotelului include o serie de tratamente de masaj. Tinerii pot juca și tenis de masă la proprietate.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Magic Beach au balcon cu vedere la mare. Fiecare oferă TV cu ecran plat, minibar și dulap. Suita are cameră de zi cu canapea. Baia este dotată cu duș.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !