Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul exclusiv Amari Vogue Krabi oferă o zonă de plajă privată de-a lungul plajei Tub Kaek. Serviciile personalizate încep cu o băutură de bun venit la check-in. Spațiile noastre au fost proiectate cu grijă pentru a oferi o experiență reconfortantă, ca acasă. Am adăugat atingeri la decor pentru a pune în evidență meșteșugurile thailandeze moderne la fiecare pas - o reimaginare contemporană a casei tradiționale thailandeze.

Localizare

Amari Vogue se afla  într-un cadru liniștit, cu vedere spre ocean, la capătul nordic al plajei Tubkaek Beach. Această stațiune idilică se află la doar 30 de minute de orașul Krabi, care abundă în restaurante, piețe și viață de noapte. Hotelul este amplasat la 20 de minute de mers cu masina de plaja Aonang. Aeroportul Krabi se afla la aproximativ 40 de minute de mers cu masina.  

Facilitati hotel

Oaspeții se pot bucura de relaxare totală la Breeze Spa, cu băi de aburi private, masaje și tratamente de înfrumusețare. Facilităţile de wellness includ sală de fitness şi saună.

Restaurantul Lotus oferă preparate din bucătăria internațională. Marcos Restaurant and Bar oferă preparate mediteraneene și asiatice. Băuturi și gustări sunt disponibile la Voyager Lounge.

Facilitati camera

Camerele frumoase oferă podea din lemn lustruit, lucrări de artă tradiționale și sculpturi din Thailanda de Nord, precum și internet gratuit. Fiecare cameră are mobilier luxos, TV prin satelit, DVD player și minibar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !