Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aonang Serene 3 Bedrooms Private Pool Villas with Backyard


Descriere

Situat pe plaja Ao Nang, Aonang Serene 3 Bedrooms Private Pool Villas with Backyard oferă cazare cu piscină privată, WiFi gratuit și parcare privată gratuită pentru oaspeții care conduc. Unitatea de cazare cu aer condiționat este la 5,3 km de stadionul de box Ao Nang Krabi. Muzeul Lumii Fosilelor Gastropo este la 5,8 km de vilă, iar Wat Kaew Korawaram este la 16 km.

Vila spațioasă, cu balcon și vedere la piscină, are 3 dormitoare, o cameră de zi, un televizor, o bucătărie utilată cu un cuptor cu microunde și un frigider și 3 băi cu o cadă. Oaspeții se pot bucura de o masă intr-o zonă de luat masa in aer liber, in timp ce au vedere la curtea interioară.

Parcul Thara este la 16 km de vilă, iar Stadionul Krabi este la 17 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Krabi, situat la 22 km de Aonang Serene 3 Bedrooms Private Pool Villas with Backyard.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie