Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2051  2049 
Tarif / persoana
* perioada 03.09.2024 - 11.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Tab Kaek Beach, Banyan Tree Krabi - SHA Extra Plus oferă cazare pe malul mării, la câțiva pași de plaja Tubkaek, și pune la dispoziție diverse facilități, cum ar fi o grădină, un bar și facilități pentru sporturi acvatice. Oaspeții au la dispoziție o saună și un serviciu de închiriere de mașini. Complexul pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment de seară și un club pentru copii.

Complexul va pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, aparat de cafea, minibar, seif, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu bideu. Banyan Tree Krabi - SHA Extra Plus oferă anumite camere cu vedere la mare, iar toate camerele sunt dotate cu balcon. La unitatea de cazare, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate se poate savura un mic dejun continental, american sau asiatic. La Banyan Tree Krabi - SHA Extra Plus veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria mediteraneană, pizza și fructe de mare. De asemenea, se pot solicita opțiuni vegetariene, fără lapte și halal.

Complexul oferă un loc de joacă pentru copii. La Banyan Tree Krabi - SHA Extra Plus se poate juca tenis de masă, iar zona este populară pentru snorkelling.

La recepție, unde personalul vorbește engleză, coreeană și thailandeză, este disponibilă asistență non-stop.

Plaja Silanto se află la 800 de metri de cazare, iar plaja Laem Bong este la 3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Krabi, situat la 36 km de Banyan Tree Krabi - SHA Extra Plus.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie