Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTARA ANDA DHEVI RESORT AND SPA


Descriere

Descriere: Descopera o frumusete naturala uimitoare, unde formatiunile de calcar care se inalta deasupra Marii Andaman impart peisajul cu insule si plaje demne de carti postale Krabi are ceva pentru toata lumea.
Situat la mica distanta de plaja Nopparathara si de nisipurile moi ale plajei Ao Nang, Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi ofera baza perfecta pentru a explora minunile tropicale ale Krabi, inclusiv alpinism de clasa mondiala, scufundari si croaziere catre insulele carstice din apropiere. In timp ce nenumaratele atractii naturale si activitatile revigorante ale regiunii va pot umple cu usurinta zilele, exista si multe de care sa va bucurati pur si simplu de plaja sau de relaxare in statiune. Experimentati renumita ospitalitate thailandeza cu serviciul cald si atent al complexului in timp ce va retrageti in camere si apartamente primitoare, faceti o baie in piscina extinsa va relaxati la SPA Cenvaree sau savurati o masa delicioasa la unul dintre locurile de luat masa ale statiunii. Proprietatea potrivita pentru familii ofera distractie pentru toate varstele, cu un club pentru copii si o piscina pentru copii, impreuna cu camere cu acces la piscina si apartamente de familie.
Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi este situat la nord-vest de plaja Ao Nang, la aproximativ 20 de minute de orasul Krabi si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Krabi.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !