Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe un deal linistit și beneficiind de vedere la Marea Andaman, Complexul Hula Hula, Ao Nang Beach oferă 4 piscine in aer liber, dintre care o zonă principală, o piscină pentru copii și două piscine private, un centru de arte și meșteșuguri thailandeze și WiFi gratuit. Plajele Ao Nang și Nopparat sunt accesibile in mai puțin de 3 minute cu serviciul gratuit de transfer cu autobuzul asigurat de complex sau in 12 minute de mers pe jos. Toți oaspeții sunt intampinați cu fructe exotice de sezon și băuturi tropicale. De asemenea, aceștia pot admira priveliștea plantației de ananas din spatele complexului.

Cu un decor in culori tropicale și perne care au ca motiv ananasul, camerele sunt bune cu mobilier din lemn autentic. Acestea includ un minibar, un TV cu ecran plat și un fierbător electric. Băile private sunt dotate cu papuci și articole de toaletă gratuite cu parfum de frangipani. Camerele au un balcon sau un patio cu acces direct la plaja. Printre elementele speciale se numără opere de artă originale, create de pictori locali din Krabi.

Oaspeții Complexului Hula Hula se pot bucura de tratament de masaj relaxante. Restaurantul Hula Hut servește preparate thailandeze delicioase, inclusiv suc de ananas și specialități gătite din ananas. Piscina in aer liber are o piscină mică și adancă relaxantă și o piscină pentru copii. De asemenea, la proprietate există o recepție cu program nonstop, un birou de turism și parcare gratuită.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Krabi, situat la 30 de minute cu mașina de Hula Hula Resort, Ao Nang -SHA Extra Plus Beach.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie