Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1470  1396 
Tarif / persoana
* perioada 15.02.2025 - 21.02.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in Ao Nang Beach, Panan Krabi Resort - SHA Plus are piscină in aer liber și centru de fitness. Construită in 2017, proprietatea se află la mai puțin de 2 km de stadionul de box Ao Nang Krabi. Proprietatea este la 2,2 km de plaja Nopparat Thara.

Camerele includ fierbător. Există WiFi gratuit in intreaga proprietate, iar anumite camere au terasă. Camerele au baie privată.

Micul dejun disponibil zilnic este tip bufet si american. Oaspeții pot lua masa in restaurantul care oferă o varietate de mancăruri internaționale și opțiuni vegetariene.

Panan Krabi Resort - SHA Plus are terasă.

Hotelul oferă un centru de afaceri și ziare. Personalul receptiei vorbeste germana, engleza și spaniola si este disponibil oricand aveti nevoie.

Muntele Khao Ngon Nak se află la 8 km de unitatea de cazare, iar Moscheea Aonang este la 6 minute de mers pe jos de proprietate. Aeroportul Krabi este situat la 26 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie