Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Evadați la SAii Phi Phi Island Village, o stațiune tropicală de vis, situată pe o porțiune privată de 800 de metri de plajă cu nisip alb imaculat, scăldată de apele turcoaz ale Mării Andaman. Stațiunea este amplasată în mijlocul a 70 de hectare de plantații de palmieri de cocos, în intimitatea golfului Loh Ba Gao Bay, pe coasta de nord-est liniștită a frumoasei insule Phi Phi.

Unitățile de cazare includ 189 de bungalouri tradiționale în stil thailandez și 12 vile exclusive Hillside Pool Villas. Fiecare vilă are o piscină privată cu vedere la peisajele magnifice ale insulei.

Facilitățile resortului includ cinci restaurante, trei baruri, un spa, un magazin de cadouri, un centru de recreere, un centru de scufundări PADI de 5 stele, o sală de fitness, două piscine mari și terenuri de tenis. La Centrul de descoperire marină, experții îi educă și îi inspiră pe oaspeți și pe localnici prin eforturi de sustenabilitate, inclusiv prin creșterea puilor de rechin și a peștilor clovn.

După ce a fost interzis publicului timp de trei ani și jumătate pentru a permite întinerirea mediului, Maya Bay din Parcul Național Ko Phi Phi s-a redeschis oficial pentru turiști și, fiind una dintre adevăratele comori naționale ale Thailandei, este o destinație care trebuie vizitată.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie