Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
669  519 
Tarif / persoana
* perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Capital Coast Resort & Spa este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Paphos, și oferă piscină interioară și piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Capital Coast Resort & Spa includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Capital Coast Resort & Spa au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț.

La Capital Coast Resort & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Capital Coast Resort & Spa oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Capital Coast Resort & Spa are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă tratamente faciale și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Capital Coast Resort & Spa amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Cei care iubesc apa pot opta pentru plimbări cu barca.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Capital Coast Resort & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de sporturi nautice și organizării de sesiuni de scufundări.

În grădina de la Capital Coast Resort & Spa există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Capital Coast Resort & Spa are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Paphos, situat la o distanță de 10 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Capital Coast Resort & Spa sunt: Mormintele Regilor - 800 m, Medieval Castle of Paphos - 3,2 km, Paphos Waterpark - 5,6 km.


Restaurante:
Capital Coast Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Mormintele Regilor - 0,8 km
Kings Avenue Mall - 2,1 km
Medieval Castle of Paphos - 3,2 km
Paphos Waterpark - 5,6 km
Grădina zoologică din Paphos - 14 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Paphos - 10 km

Plaje în vecinătate
Vrexi Beach - 10 m

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Teren de tenis
Darts
Biliard
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Fitness
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazine
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Tratamente corporale - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Depozit schiuri
Radio
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Tenis de masă
Saună - cu plata
Bar la piscină
Grădină
Închirieri auto
Plajă publică
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Sală de fitness
Sală de conferințe
Fierbător
Plajă - la 250 m
Piscină interioară încălzită
Pardoseală de gresie/ marmură
Cadă cu hidromasaj
Plimbări cu barca (cost suplimentar)

Locatie