Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dhevatara Beach Hotel by Hermes Retreats


Descriere

Situat pe insula Praslin, înconjurat de păduri luxuriante și de Oceanul Indian, Hotelul Dhevatara Beach este un hotel tip boutique de 5 stele care oferă unități de cazare spațioase, cu acces gratuit la internet WiFi. Acest hotel are o piscină în aer liber, un centru spa şi facilități de grătar.

Localizare

Situat pe insula Praslin, înconjurat de păduri luxuriante și de Oceanul Indian.

Facilitati Hotel

Hotelul Dhevatara Beach este un hotel tip boutique de 5 stele care oferă unități de cazare spațioase, cu acces gratuit la internet WiFi. Acest hotel are o piscină în aer liber, un centru spa şi facilități de grătar.

Restaurantul à la carte are vedere la grădina cu iazuri în stiluri diverse şi servește preparate din bucătăria fusion, cu influențe mediteraneene, asiatice şi creole. Lounge barul în aer liber oferă vinuri rafinate, gustare cu ceai şi cocktailuri exotice.

Oaspeții se pot relaxa în centrul spa al Hotelului Dhevatara Beach şi au la dispoziție o varietate de activități, inclusiv canotaj şi snorkelling. Acest hotel tip boutique este situat pe plajă şi asigură parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Hotelul Dhevatara Beach oferă suite cu design individual şi mobilier elegant din lemn, inspirat de natură. Fiecare suită cu aer condiționat are zonă de relaxare în aer liber și baie privată cu articole de toaletă deluxe marca Nuxe-Paris.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !