Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY RESORT & SPA

de la
2092  1839 
Tarif / persoana
* perioada 13.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Savoy Resort & Spa se află pe plaja Beau Vallon și pune la dispoziție 2 restaurante, o piscină mare în aer liber, cu suprafața de 700 m², şi recepție cu program nonstop. Centrul orașului Victoria este situat la 6 minute de mers cu maşina. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi. aspeții pot lua masa la restaurantul Pescado, care are vedere la piscina complexului, sau la Grand Savoy, unde se oferă un mic dejun somptuos. Centrul spa Savoy asigură o varietate de masaje şi tratamente de înfrumusețare. Există o piscină destinată exclusiv adulților, un pavilion de yoga şi 2 saune. Familiile cu copii pot beneficia de serviciile clubului pentru copii de la Savoy, care este deschis zilnic. În plus, complexul are un teren de tenis şi un centru de fitness. Personalul de la Savoy Resort & Spa vă poate ajuta să organizați excursii pe insula Mahé sau excursii de o zi pe alte insule. Grădina botanică se află la 5 km, iar Aeroportul Internaţional Seychelles este situat la 25 de minute de mers cu maşina.

Localizare:

Situat pe plaja Beau Vallon, Savoy Resort & Spa oferă 2 restaurante, o piscină mare în aer liber de 700 mp și o recepție deschisă nonstop. Central Victoria este la 6 minute de mers cu mașina. Este disponibil WiFi gratuit.

Facilitati hotel:

Bucătăria culinară poate fi savurată la Pescado, cu vedere la piscina complexului, în timp ce Grand Savoy oferă un mic dejun somptuos.
 
O varietate de masaje și tratamente de înfrumusețare sunt disponibile la Savoy Spa. Există o piscină destinată exclusiv adulților, un pavilion de yoga și 2 saune. Pentru familiile cu copii, clubul pentru copii Savoy este deschis zilnic. Complexul oferă, de asemenea, un teren de tenis și un centru de fitness.
 
Personalul de la Savoy Resort & Spa vă poate ajuta să organizați excursii în Mahe sau o excursie de o zi pe alte insule. Grădina Botanică este la 5 km, iar Aeroportul Internațional Seychelles se află la 25 de minute de mers cu mașina.
 
Cuplurilor le place în mod deosebit locația - au evaluat-o cu 9,1 pentru o călătorie de două persoane.

Facilitati camere

Camerele și suitele moderne și spațioase sunt dotate cu balcon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și aer condiționat. Suitele Executive oferă vedere la mare. Băile private au duș, cadă și uscător de păr. Serviciul de majordom personalizat este disponibil pentru oaspeții Penthouse.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !