Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STORY Seychelles

de la
2449 
Tarif / persoana
* perioada 09.10.2024 - 17.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Check In Time: 15:00 PM Check Out STORY Seychelles se află pe insula Mahé și oferă un centru spa modern. Amplasat pe fundalul vegetației luxuriante din Parcul Național Morne Seychellois, acesta are vedere la Oceanul Indian. NOTA BOOKING.COM 8.5 - Foarte Bine

Localizare

Amplasat pe fundalul vegetației luxuriante din Parcul Național Morne Seychellois, acesta are vedere la Oceanul Indian. Victoria se află la doar 4 km de STORY Seychelles, în timp ce Aeroportul Internațional Seychelles se află la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Oaspeții de la STORY Seychelles pot bea și lua masa la 7 puncte de desfacere care oferă o varietate de preparate culinare. Relaxați-vă pe șezlongurile din jurul piscinei sau antrenați-vă în sala de gimnastică deschisă nonstop, cu vedere la lagună.
 
Diverse activități sunt disponibile la fața locului sau în zona înconjurătoare, inclusiv tenis, drumeții, snorkeling și surfing. De asemenea, este disponibil un club pentru copii, iar WiFi gratuit este oferit în întreaga STORY Seychelles.

Facilitati Camere

STORY Seychelles oferă suite și vile moderne cu scaune interioare și exterioare, aer condiționat, TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Vilele au caracteristici suplimentare, cum ar fi o piscină privată, o cabană și dușuri cu efect de ploaie. Fiecare baie privată are cadă și duș separate.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !