Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

de la
2313  2309 
Tarif / persoana
* perioada 09.10.2024 - 17.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites se află pe o plajă privată în golful Anse Bois de Rose, oferind piscină, 2 restaurante și centru spa. Hotelul este amplasat pe 80 de hectare de grădini tropicale.

Localizare

Coco de Mer se află la numai 1 km de plaja Anse Takamaka și la 5 km de plaja Grand Anse. Aeroportul din insula Praslin este situat la 8 km de hotel.

Facilitati Hotel

2 restaurante și centru spa. Hotelul este amplasat pe 80 de hectare de grădini tropicale.

Restaurantul The Hibiscus și bar-restaurantul The Mango Terrace servesc mâncăruri creole și internaționale. Barul Coconut oferă băuturi.

Centrul spa The Waterfront oferă tratamente și masaje. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, la piscină sau pe șezlonguri la plajă. Hotelul poate organiza excursii pe insulă și expediții de scufundări și de pescuit în ape adânci.

Facilitati Camere

Camerele și suitele sunt spațioase, oferind aer condiționat, terasă și vedere la Oceanul Indian. Includ, de asemenea, zonă de relaxare, TV prin satelit și minibar. Băile proprii sunt dotate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !