Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cora Cora Maldives

de la
3714  3489 
Tarif / persoana
* perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu vedere la plajă, Cora Cora Maldives - Premium All-Inclusive Resort oferă cazare de 5 stele în Atolul Raa și pune la dispoziție biciclete gratuite, piscină în aer liber și centru de fitness. Acest complex de 5 stele are un bar. Există o recepție deschisă nonstop, un club al copiilor și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Hotelul Cora Cora Maldive se află la aproximativ 178 km de Male.

Facilitati Hotel

Cu vedere la plajă, Cora Cora Maldives - Premium All-Inclusive Resort oferă cazare de 5 stele în Atolul Raa și pune la dispoziție biciclete gratuite, piscină în aer liber și centru de fitness. Acest complex de 5 stele are un bar. Există o recepție deschisă nonstop, un serviciu de transfer de la/la aeroport, un club al copiilor și WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Oaspeții au la dispoziție în fiecare zi un mic dejun tip bufet, à la carte sau continental. La Cora Cora Maldives - Premium All-Inclusive Resort veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria indiană, indoneziană și italiană. De asemenea, oaspeții pot solicita preparate vegetariene, vegane și fără lactoză.Complexul are un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca biliard și tenis de masă în această stațiune de 5 stele, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling.

Facilitati Camere

Camerele complexului au aer condiționat, birou, aparat de cafea, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privată cu bideu, precum și terasă. Cora Cora Maldives - Premium All-Inclusive Resort oferă anumite camere cu vedere la mare, iar fiecare cameră are balcon. Fiecare cameră de la unitatea de cazare are lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !