Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Park Kodhipparu

de la
2607  2582 
Tarif / persoana
* perioada 24.07.2024 - 31.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Grand Park Kodhipparu Maldives, Maldives este situat în nordul Atolului Male, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de orașul Male. Pune la dispoziție o varietate de vile idilice, amplasate pe plajă și de vile amplasate deasupra apei, cu acces direct la ocean.

Localizare
Grand Park Kodhipparu Maldives, Maldives este situat în nordul Atolului Male, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de orașul Male.

Facilitati Hotel
Complexul oferă 3 restaurante și un bar cu piscină infinită, un restaurant rafinat marcă proprie și experiențe culinare deosebite. Oaspeții se pot răsfăța cu un circuit de wellness la The Spa sau se pot îndrepta spre centrul de sporturi nautice și scufundări, unde se organizează excursii, sesiuni de scufundări și altele.Complexul este, de asemenea, adecvat familiilor, acesta incluzând o varietate mare de facilități pentru copii, printre care se numără un club dedicat copiilor. Cei care sărbătoresc o ocazie specială pot beneficia de suportul unei gazde de lifestyle pentru planificarea unor amintiri de neuitat.

Facilitati Camere
Fiecare cameră este dotată cu un TV cu ecran plat. Unele unități includ o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. Aceștia pot savura o ceașcă de ceai în timp ce admiră vederea la mare sau la piscină. Camerele includ o baie privată dotată cu o cadă. Pentru confortul oaspeților există prosoape, papuci și articole de toaletă gratuite.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !