Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hurawalhi Island Resort

de la
3359  3129 
Tarif / persoana
* perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

urawalhi Island Resort oferă cazare pe insula privată Hurawalhi. Complexul are o piscină în aer liber și un centru spa. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și ceainic. Baia proprie include halate de baie și papuci. În plus, unele unități de cazare includ zonă de relaxare. Recepția complexului are program nonstop. Complexul Hurawalhi include cel mai mare restaurant subacvatic cu pereţi din sticlă din lume, 5.8 Undersea. De asemenea, zona este apreciată de amatorii de snorkelling şi windsurfing.

Localizare

Hurawalhi Island Resort oferă cazare pe insula privată Hurawalhi.

Facilitati Hotel

Recepția complexului are program nonstop.

Complexul Hurawalhi include cel mai mare restaurant subacvatic cu pereţi din sticlă din lume, 5.8 Undersea. De asemenea, zona este apreciată de amatorii de snorkelling şi windsurfing.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și ceainic. Baia proprie include halate de baie și papuci. În plus, unele unități de cazare includ zonă de relaxare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !