Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JA Manafaru

de la
3128  3103 
Tarif / persoana
* perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

JA Manafaru se află pe o insulă privată din nordul Insulelor Maldive și oferă vile pe plajă sau deasupra apei, de lux, cu decor frumos și piscină privată, în aer liber. Proprietatea pune la dispoziție centru de scufundări PADI, 3 piscine suplimentare, în aer liber, precum și tratamente spa. Situată pe o plajă liniștită, cu nisip alb, cu suprafața de peste 35 de acri, această proprietate este accesibilă cu zbor național și transfer cu barcă cu motor sau transferul cu hidroavion charter privat de la Malé.

Localizare

Situată pe o plajă liniștită, cu nisip alb, cu suprafața de peste 35 de acri, această proprietate este accesibilă cu zbor național și transfer cu barcă cu motor sau transferul cu hidroavion charter privat de la Malé. Transferurile interne în Maldive sunt programate și durează 90 - 100 de minute (aproximativ) până la atol de la Male (Aeroportul Internațional Velana), în funcție de rută și condițiile meteorologice.

Facilitati Hotel

Ocean Grill de la malul mării servește fructe de mare și mâncăruri din carne la grătar. The Cellar, situat la subsol, oferă cine cu vin pentru cupluri. Alte opțiuni de luat masa includ mâncăruri internaționale și preparate din bucătăria maldiviană la restaurantul Kakuni, pizza de casă la bistroul și piscina Andiamo de lângă piscină, băuturi lângă piscină și gustări la Infinity Pool & Bar. White Orchid Lounge are vedere incomparabilă la Oceanul Indian, cu un meniu de inspiraţie asiatică şi băuturi seara. Oaspeţii se pot relaxa pe plaja uimitoare sau în jurul a 3 piscine în aer liber, printre care și 1 piscină pentru copii. JA Manafaru pune la dispoziție activități de snorkelling. Proprietatea pune la dispoziție echipament gratuit de snorkelling. Oaspeții pot opta pentru sporturi nautice, cum ar fi scufundări, navigație, plimbări cu scuter acvatic și stand-up paddleboarding. Facilitățile suplimentare oferite de proprietate includ terenuri iluminate de tenis, masă de biliard, zonă de jocuri și studio de fotografie. CoolZone este locul de joacă/spaţiul pentru copii. Calm Spa Sanctuary este situat între bananierii antici, unde oaspeții se pot relaxa cu tratamente Elemis și masaje maldiviane. Proprietatea oferă cursuri de wellness, sesiuni de yoga și sală de sport, cu vedere superbă la mare.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare spațioase au aer condiționat, TV cu ecran plat, aparat de cafea Nespresso, WiFi gratuit și piscină privată. Pune la dispoziție o gamă de vile situate pe plajă sau deasupra apei, cu vedere la răsărit sau la apus, piscină privată şi baie privată. Unele includ cadă spa relaxantă, iar altele au duş cu efect de ploaie în aer liber. Pentru un sejur deosebit există 3 reședințe special amenajate pentru familii sau grup de prieteni.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !