Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nova Maldives

de la
3015  2789 
Tarif / persoana
* perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Nova Maldives din Dhangethi este orientat spre plajă și oferă cazare de 5 stele, o piscină în aer liber, un centru de fitness și o grădină. Acest complex de 5 stele furnizează room service și un serviciu de concierge. Complexul are recepție deschisă nonstop, un serviciu de transfer de la/la aeroport, un lounge comun și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Plaja Vakarufalhi Maldives este la 60 m de complex, iar plaja Maafushivaru Maldives se află la 1,6 km.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, un centru de fitness și o grădină. Acest complex de 5 stele furnizează room service și un serviciu de concierge. Complexul are recepție deschisă nonstop, un lounge comun și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

În fiecare zi se poate savura un mic dejun tip bufet, continental sau irlandez/englezesc complet. Proprietatea are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria americană, cantoneză şi indiană. De asemenea, oaspeții pot solicita mâncăruri vegetariene, vegane și fără lactoză.

Facilitati Camere

Toate camerele complexului sunt dotate cu o zonă de relaxare. Toate unitățile de la Nova Maldives sunt echipate cu aer condiționat și seif.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !