Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Siyam World Maldives

de la
2987  2962 
Tarif / persoana
* perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată pe insula Dhigurah, întinsă pe 1,5 km de recif, în atolul Noonu, Siyam World Maldives oferă o experiență tipică insulară extraordinară pe o insulă naturală luxuriantă cu suprafața de 54 ha, cu o selecție captivantă de activități de aventură pline de distracție. Înconjurat de o plajă albă curată, înconjurată de palmieri înclinați şi de vegetație tropicală deasă, Siyam World Maldives este accesibil cu o cursă aeriană internă de la Aeroportul Internațional Velana la Aeroportul Maafaru. De la Maafaru se ajunge la complex după o călătorie de 15 minute cu barca cu motor. De asemenea, se poate ajunge și cu hidroavionul, după o călătorie de 45 de minute de la Aeroportul Internațional Velana.

Localizare
Situată pe insula Dhigurah, întinsă pe 1,5 km de recif, în atolul Noonu, Siyam World Maldives oferă o experiență tipică insulară extraordinară pe o insulă naturală luxuriantă cu suprafața de 54 ha. Siyam World Maldives este accesibil cu o cursă aeriană internă de la Aeroportul Internațional Velana la Aeroportul Maafaru.

Facilitati Hotel
Siyam World Maldives oferă o gamă fantastică de restaurante în regim dine-around cu preparate variate, de la specialități vegetariene autentice, raw vegane, italiene, indiene și la grătar. De asemenea, există 4 baruri cu băuturi fără limită de consum, iar barul principal este deschis non-stop şi oferă un bufet cu gustări ușoare până noaptea târziu.

Facilitati Camere
Complexul oferă unități de cazare variate și activități zilnice, unde copiii pot învăța și se pot distra la Turtle Kids Village, un sat dedicat copiilor, care include și servicii de club pentru copii. Centrul Sun Spa, construit în vegetația luxuriantă, pentru liniște şi pace, are 18 pavilioane spa, mese duble de masaj, duș cu efect de ploaie în aer liber şi o baie romantică cu flori. Zonele de hidroterapie includ piscine de relaxare, baie de aburi şi saună.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !