Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Taj Coral Reef Resort & Spa


Descriere

Acest complex luxos se află pe insula Hembadhu, lângă o lagună cu recif de corali. Oferă vile elegante cu vedere panoramică la ocean sau la plajă. De asemenea, oferă piscină frumoasă în aer liber, precum şi tratamente spa relaxante. Există WiFi gratuit.

Localizare
Proprietatea este la 32 km (45 de minute de mers cu barca cu motor) de orașul Malé.

Facilitati Hotel
Piscină în aer liber, precum şi tratamente spa relaxante. Există WiFi gratuit.Vivanta By Taj - Coral Reef are şcoală de scufundări şi centru de fitness. Oaspeţii se pot bucura de activităţi acvatice precum snorkelling sau hrănirea peştilor și pot plănui excursii de vizitare a mai multor insule.Latitude, restaurantul de la Vivanta Coral Reef oferă preparate din toată Asia, iar Open - The Grill oferă mâncăruri populare din bucătăriile italiană şi japoneză. Oaspeţii pot savura masa şi în vilă, într-o atmosferă romantică.

Facilitati Camere
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif pentru laptop, baie proprie cu cada si dus, dus in gradina (cu efect de ploaie), uscator de par, halate de baie si papuci, articole de toaleta gratuite, balcoane cu vedere panoramica la ocean, plaja sau laguna, internet Wi-Fi gratuit, televizor, sistem home theater, DVD player, statie de andocare iPod, minibar, apa minerala imbuteliata, lenjerie premium, perne cu memorie, pillow menu, pat king-size sau 2 paturi twin, birou, telefon, serviciu zilnic de curatenie, room service (orar limitat).

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !