Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Residence Maldives at Dhigurah


Descriere

Descriere: The Residence Maldives Dhigurah este un resort luxos de 5 stele care consta in 173 de vile spatioase cu piscina privata, decorate in armonie cu natura inconjuratoare. Resortul este un adevarat paradis in care se impletesc vegetatia luxurianta cu turcoazul lagunei si albastrul infinit al oceanului. Localizare: The Residence Maldives Dhigurah este situat in sudul Maldivelor, in atolul Gaafu Alifu, la o distanta de 380 km de capitala Male.
Facilitati hotel: The Residence Maldives Dhigurah pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, 6 restaurante si baruri, piscina, plaja privata, centru fitness si spa, o mare varietate de sporturi nautice si scufundari, club pentru copii.
Facilitati camere: Toate spatiile de cazare sunt moderne, spatioase si elegante si sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, wi-fi, TV satelit, DVD, telefon, seif, mini bar, baie dotata cu uscator de par, dus exterior, facilitati pentru preparat cafea/ceai, terasa si piscina proprie.
Transfer: Transferul de la aeroportul international Male pana la hotel se realizeaza cu avionul, zbor domestic, urmat de transfer cu barca rapida.
Bagaj: Limita maxima a bagajelor este de 22 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.
Site: https://www.cenizaro.com/theresidence/maldives-dg

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !