Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BG TONGA TOWER HOTEL & APARTMENTS

de la
901  875 
Tarif / persoana
* perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Tonga Tower Design Hotel & Suites se află la 500 de metri de plaja Ca’n Picafort din Mallorca. Pune la dispoziție 3 piscine sezoniere în aer liber, amplasate în grădini. Acest complex all inclusive are camere cu balcon și un restaurant tip bufet.

Localizare

Centrul din Ca'n Picafort se află la mai puţin de 200 de metri de Tonga Tower Design Hotel & Suites. Alcúdia se află la 20 de minute de mers cu mașina, iar Palma și aeroportul său sunt la mai puțin de 60 km.

Facilitati Hotel

Pune la dispoziție 3 piscine sezoniere în aer liber, amplasate în grădini. Acest complex all inclusive are camere cu balcon și un restaurant tip bufet. Cele 3 restaurante diferite ale complexului servesc preparate variate. De asemenea, există 3 baruri şi o zonă pentru grătar pe terasă. Complexul are un supermarket. La recepţie se pot aranja închirieri de biciclete, iar la hotel există terenuri de tenis şi un club pentru copii.

Facilitati Camere

Fiecare cameră spaţioasă de la Tonga Tower Design Hotel & Suites are aer condiţionat şi vedere la grădini. Toate unitățile de cazare includ TV prin satelit, WiFi gratuit și ventilator de tavan. Unele camere au vedere la mare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !