Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1180  1079 
Tarif / persoana
* perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in centrul orașului, la doar 10 minute de mers pe jos de port și Catedrala din Palma de Mallorca, Hotelul Bordoy Continental este foarte elegant și are decor deosebit, aer include și acces gratuit la internet WiFi in toată proprietatea.

Camerele cu sistem de incălzire de la Bordoy Continental Palma au design elegant și TV cu ecran plat. Baia privată este spațioasă și include articole de toaletă.

Bordoy Continental Palma are sala de fitness, cadă cu hidromasaj și saună. Proprietatea furnizează servicii de inchirieri auto. Seara, oaspeții pot admira tavanul cu vitralii și pot savura sau selecția de băuturi la bar.

Hotelul se află la doar cateva minute de mers pe jos de Catedrală și de promenada Paseo Marítimo. Strada Jaime III, una dintre cele mai importante zone comerciale din Palma, este la doar 100 de metri. Santa Catalina, cu fructe și legume proaspete, se află la doar 400 de metri.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie