Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1011  981 
Tarif / persoana
* perioada 25.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Majorcans Can Picafort, la doar 200 m de plajă, acest hotel are facilități excelente, inclusiv o piscină în aer liber și un centru spa. Vă puteți antrena la sala de sport și puteți lua masa la restaurantul tip bufet.

Markus Park vă permite să profitați la maximum de clima fantastică din Majorcas, datorită apropierii de plaja locală și de terasa mare la soare situată lângă piscină. Există o zonă pentru copii la piscină.

După ce ați explorat împrejurimile, vă puteți relaxa în centrul spa al parcului Markus Park, cu saună și cadă cu hidromasaj. Alternativ, puteți sta la masă și discuta cu prietenii sau familia în zonele de lounge ale Markus Park.

Toate dormitoarele de la Markus Parks au balcoane private și băi complete cu cadă.

Puteți alege dintr-o gamă largă de mâncăruri calde și reci la restaurantul bufet Markus Parks, care servește, de asemenea, specialități regionale. Vă puteți însoți masa cu un vin spaniol bun. Începeți ziua cu micul dejun continental.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie