Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1094  869 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Jutlandia Family Resort se află in stațiunea Santa Ponsa, la numai 450 m de plaja Santa Ponsa. Oferă 3 piscine in aer liber și apartamente cu aer condiționat, balcon privat și vedere la piscină.

Apartamentele de la Jutlandia Family Resort au pardoseală din dale și decor in stil mediteranean. Toate includ baie proprie și chicinetă cu aparat de cafea și cuptor cu microunde. Accesul WiFi este gratuit in hol.

Jutlandia Family Resort oferă un program diversificat de divertisment pentru adulți și copii. Pune, de asemenea, la dispoziție un loc de joacă pentru copii, masă de biliard și facilități de tenis de masă.

Cafeneaua complexului servește preparate internaționale. Oaspeții au la dispoziție un bar la piscină, precum și un bar cu terasă in aer liber. In plus, la proprietate se găsesc distribuitoare automate de gustări si băuturi.

Clubul de golf Santa Ponsa se află la numai 650 m de apartamente. Centrul orașului Palma și Aeroportul Palma sunt situate la 20 de minute de mers cu mașina.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie