Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest refugiu tropical din Poste de Flacq oferă apartamente și vile luxoase cu aer condiționat și vedere la Oceanul Indian. Are plaje izolate și un restaurant plutitor exclusivist, Le Barachois. Există, de asemenea, un centru spa și de wellness.

Unitățile de cazare cu aer condiționat de la Constance Prince Maurice includ o terasă mobilată cu vedere la apă și o zonă de living cu TV prin satelit. Acestea includ o baie privată complet echipată cu chiuvete duble. Unele suite sunt cocoțate pe piloni deasupra apei.

La cele 2 restaurante din cadrul Constance Prince Maurice se servesc grătare, fructe de mare proaspete și delicatese mauritiene. Barul Laguna servește băuturi și diverse cocktailuri, iar ambele au vedere la piscină și la Oceanul Indian.

Oaspeții pot face windsurfing și snorkeling pe plajă. Biroul de turism poate organiza o excursie cu barca cu fund de sticlă, o plimbare pe traseu sau o plimbare panoramică cu elicopterul deasupra insulei. Oaspeții cazați la Constance Prince Maurice au la dispoziție o navetă gratuită către două terenuri de golf cu 18 găuri (Links și Legends), cu panorame excepționale.

Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam și Port Louis se află la 1 oră de mers cu mașina. La recepția cu program nonstop este posibilă închirierea de mașini, iar parcarea este gratuită.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie