Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One & Only le Saint Geran

de la
4165  4159 
Tarif / persoana
* perioada 25.11.2024 - 03.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Luna de miere: Pentru sejur minim de 5 nopti in perioada 01.05-31.10 mirii beneficiaza de 100% reducere din tariful de junior suite cu mic dejun pentru mireasa si primesc suplimentar o palarie de soare, o geanta de plaja, inimioare de ciocolata, o sticla de sampanie si fructe, o baie romantica si o cina festiva in Rasoi (fara bauturi incluse)

Localizare: Resortul este amplasat pe o fasie de pamant, intr-o gradina tropicala, intre o laguna si Oceanul Indian, pe plaja cu nisip de vis din Belle Mare.

Hotel: hotel de lux la standarde internationale se evidentiaza prin eleganta. Exclusivistul All-Suites-resort, cu lobby in forma de atrium, dispune de o piscina generoasa ca dimensiuni, cu pool-bar la care la pranz se servesc snack-uri. Cele 163 de Suite se afla in anexele cu 2 etaje situate in apropierea cladirii principale. In restaurantul principal “La Terrasse” puteti lua cina, bucurandu-va de o priveliste minuanata asupra piscinei sau marii. Sub conducerea renumitului bucatar Vineet Bhatia, restaurantul “Rasoi by Vineet” va ofera specialitati rafinate ale bucatariei indiene. Un alt highlight culinar il reprezinta, cu siguranta, rafinatul Steakhouse “Prime”, care serveste specialitati grill si fructe de mare. 4 baruri, programe sportive si de animatie completeaza oferta hotelului. Va putetu relaxa in One & Only Spa, cu piscina incalzita, baie cu aburi si coafor. In 8 sali de tratament sunt oferite proceduri complexe si tratamente cosmetice.

Mese: all inclusive.

Camere: elegant amenajate sunt de diferite tipuri: Junior Suite (cca.65 mp) dispun de aer conditionat, dus separat, uscator de par, telefon, TV, DVD, iPod station, aparat nespresso, minibar, seif, terasa sau balcon cu vedere la mare sau la laguna. Nu in ultimul rand, room service-ul si valetul disponibil 24h isi aduc aportul la un concediu absolut psecial. Ocean Suite (cca.119 mp) au dotari identice, insa au living si dormitor separat, 2 televizoare.

Divertisment: in fiecare seara.

Sport & Fitness: windsurf, water-ski, Hobie-Cats, caic, snorkeling, hidrobiciclete, navigatie, centru fintess, barca cu podea de sticla, tenis (5 terenuri sintetice cu nocturna)volei, teren de golf cu 9 gauri.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !