Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul de lux Cape Panwa se află în zona liniștită Panwa Beach din sud-estul orașului Phuket. Proprietatea oferă unități luxoase, cu vedere panoramică la mare. Oaspeții au la dispoziție 10 opțiuni de luat masa, un spa bine amenajat și o zonă de plajă privată. Puteți să înotați în cele 2 piscine în aer liber sau să optați pentru o excursie de snorkeling. Biroul de turism al hotelului vă poate ajuta cu excursii de o zi și aranjamente de călătorie. Café Andaman serveşte mâncăruri thailandeze şi internaţionale, iar localul Top of the Reef oferă fructe de mare proaspete. Barul Bamboo de pe plajă servește gustări uşoare şi băuturi răcoritoare. Hotelul Cape Panwa se află la 10 minute cu mașina de centrul orașului Phuket. Aeroportul Internațional Phuket este situat la 50 de minute cu mașina de proprietate.

Localizare

Hotelul Cape Panwa se află la 10 minute cu mașina de centrul orașului Phuket. Aeroportul Internațional Phuket este situat la 50 de minute cu mașina de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul de lux Cape Panwa se află în zona liniștită Panwa Beach din sud-estul orașului Phuket. Proprietatea oferă unități luxoase, cu vedere panoramică la mare. Oaspeții au la dispoziție 10 opțiuni de luat masa, un spa bine amenajat și o zonă de plajă privată.

Puteți să înotați în cele 2 piscine în aer liber sau să optați pentru o excursie de snorkeling. Biroul de turism al hotelului vă poate ajuta cu excursii de o zi și aranjamente de călătorie.

Café Andaman serveşte mâncăruri thailandeze şi internaţionale, iar localul Top of the Reef oferă fructe de mare proaspete. Barul Bamboo de pe plajă servește gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.

 

Facilitati Camere

Hotelul Panwa Cape este situat într-o zonă tropicală și oferă camere elegante cu TV cu ecran plat, DVD player, balcon spațios și șezlonguri.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !