Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBIS PHUKET PATONG


Descriere

Hotelul Ibis Patong Phuket beneficiază de o locație favorabilă într-o parte liniștită a orașului Patong, la o plimbare de doar 10 minute de Șoseaua Bangla și la 5 minute de plajă. Ibis Phuket Patong oferă facilități de recreere pentru toți, punând la dispoziție o piscină mare și un program complet de divertisment. Oaspeții pot închiria o bicicletă pentru a explora zona locală sau pot utiliza serviciul de închirieri auto pentru excursii mai lungi. estaurantul Thai oferă preparate în stil tapas. Oaspeții pot alege orice combinație de arome pentru a crea o masă. La bar se pot savura băuturile preferate. Oaspeții au la dispoziţie băuturi şi gustări nonstop.

Localizare

Hotelul Ibis Patong Phuket beneficiază de o locație favorabilă într-o parte liniștită a orașului Patong, la o plimbare de doar 10 minute de Șoseaua Bangla și la 5 minute de plajă.

 

Facilitati Hotel

Ibis Phuket Patong oferă facilități de recreere pentru toți, punând la dispoziție o piscină mare și un program complet de divertisment. Oaspeții pot închiria o bicicletă pentru a explora zona locală sau pot utiliza serviciul de închirieri auto pentru excursii mai lungi.

estaurantul Thai oferă preparate în stil tapas. Oaspeții pot alege orice combinație de arome pentru a crea o masă. La bar se pot savura băuturile preferate. Oaspeții au la dispoziţie băuturi şi gustări nonstop.

 

Facilitati Camere

Camere moderne și elegante. Plaja se află în apropiere. Deși viața de noapte din Patong se găsește în apropiere de hotel, oaspeții nu vor fi deranjați de zgomot.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !